Dharmahuis-nieuwsbrief-kop.jpg
Beste {{voornaam}},

Dat het al een tijdje geleden is dat de vorige nieuwsbrief verstuurd is betekent dat we ondertussen hard gewerkt hebben. De zendo (meditatieruimte) is inmiddels klaar en we maken er al gebruik van met de groepen. Het schilderwerk ziet er goed uit en er ligt een mooie kurkvloer op de grond. Het geheel voelt ruim en warm aan. We zijn er heel blij mee. De volgende stap is om de gang, toilet en theekamer verder op te knappen. Het stimuleert om te zien hoe mooi de zendo geworden is. De rest kan net zo mooi worden.

Etalage.jpg
Altaar1.JPG
Zendo.JPG
Activiteiten

We willen de ruimte zo goed mogelijk gaan gebruiken en zullen diverse activiteiten ontwikkelen.

  • Op dinsdagavond 21 april gaat een introductiecursus van start van 7 wekelijkse bijeenkomsten. Zie hier voor meer informatie en opgave.
  • Er worden gesprekken gevoerd over een meditatie aanbod voor mensen met een verstandelijke beperking.
  • Bij voldoende aanmeldingen is het mogelijk om een wekelijkse zencursus overdag te doen. Laat maar weten als je daar belangstelling voor hebt.
  • De eerste huurgroep heeft zich aangemeld. Qigong (Chinese bewegingskunst) op maandagavond in het Dharmahuis. Op 13 april is een gratis proefles. Zie hier voor meer informatie en opgave.
  • Op 30 mei is er een kennismakingsdag van de Zen Peacemakers in het Dharmahuis. Dat is een sociaal geëngageerde stroming binnen het zenboeddhisme. Zie hier voor meer informatie en opgave.
Facebook

Sinds kort heeft het Dharmahuis een facebook pagina. Word vriend en/of like de pagina van het Dharmahuis!

Bijdrage

Zoals je ziet is er veel in beweging. Mocht je het Dharmahuis een warm hart toedragen en willen ondersteunen dan kan dat op verschillende manieren zoals schuren en schilderen, naaien van matten en kussens, wekelijkse schoonmaak, wekelijks verzorgen van de bloemen, onderhouden van de etalages, helpen met de facebook pagina en andere PR activiteiten… Geldelijke donaties blijven natuurlijk ook altijd welkom (zie).

Laten we er met elkaar een plaats van maken die inspireert en heilzaam is. Ik ga er voor. Doe je mee?

Warme groet,
Tenjo

Stichting Dharmahuis Leeuwarden
Tuinen 15
8911 KB Leeuwarden
06-11755886
contact@dharmahuis.nl
http://www.dharmahuis.nlDeze e-mail is verstuurd aan {{email}}.