Introductiecursus

Aansluitend op de kennismakingsmiddag start een introductiecursus van 5 wekelijkse bijeenkomsten. Tijdens deze cursus wordt informatie gegeven over zitmeditatie, loopmeditatie, recitatie en het drinken van thee. Deze meditatievormen worden geoefend en er is ruim gelegenheid voor vragen en het uitwisselen van ervaringen. Centraal staat het oefenen in aandacht. We kunnen leren om niet door onze gevoelens en gedachten meegenomen te worden. Ook zal de basis van het Boeddhisme besproken worden. Na deze cursus is het mogelijk om in een doorgaande groep in te stromen.

De introductiecursus is op dinsdagavond van 19.30 – 21.30 uur. Vraag naar de exacte data.

Kosten: 67,50 euro

Tussentijds instromen kan ook. Er wordt dan een afspraak gemaakt om iets eerder te komen op een cursusavond, zodat er aanwijzingen gegeven kunnen worden om met de avond mee te doen.

1 antwoord
  1. Cornelis
    Cornelis zegt:

    Een introductie cursus moet je zeker doen wanneer je je afvraagt of je niet met meer aandacht in het leven zou kunnen staan, of je niet intenser wil leven, of meer rust wil krijgen in je hoofd en je hart…..DOEN zo’n cursus. Het levert alleen maar winst op.

Plaats een Reactie

Als je wilt kan je hieronder laten weten wat je ervaring is met deze activiteit.
Wees je daarbij bewust welke uitwerking jouw woorden kunnen hebben.

Geef een reactie