Verhuur studio

Het Dharmahuis bevindt zich in een mooi klassiek pand aan de centraal gelegen Tuinen 14 in Leeuwarden. Op de benedenverdieping bevindt zich een sfeervolle studio van ca. 50 m2, geschikt voor activiteiten zoals Pilates- en yogalessen, meditatie, Qi Gong, en workshops. De entree staat in open verbinding met de studio. De ruimte heeft een serene uitstraling, en is voorzien van een mooie vloer van kurk. Meditatiematten, -kussens en -bankjes zijn aanwezig, evenals 20 opklapstoelen.

Er kan tevens gebruik gemaakt worden van de opkamer van ca. 25 m2 met antieke schouw. In deze ruimte is een keukenblok aanwezig met koffiezetapparaat, waterkoker en kookplaten. Er staat een ruime tafel met stoelen. Er is een ruim toilet dat uitkomt op een klein buitenplaatsje. Verder is er een sfeervol souterrain dat gebruikt kan worden als kleedkamer.

De ruimte is te huur voor activiteiten zoals Yoga, Tai Chi, Pilates, meditatie, gespreksgroepen, en mindfulness workshops. De ruimte is niet geschikt voor luidruchtige activiteiten, activiteiten die schade kunnen aanrichten aan de zaal, en massage- of beautyactiviteiten.

 

Incidenteel huren

Als je zo nu en dan een ruimte nodig hebt, kun je de studio van het Dharmahuis per dagdeel huren als die beschikbaar is, zonder verdere verplichtingen. De prijzen voor incidentele huur zijn:

  • €60 per dagdeel (ochtend of middag).
  • €100 voor een ochtend + middag of middag + avond
  • €140 voor een hele dag (ochtend, middag, avond)

Deze bedragen zijn exclusief € 15,- schoonmaakkosten. Wanneer je de studio zelf schoonmaakt (vloer + afwas) worden deze kosten niet in rekening gebracht.

Continu huren

Bij continu huren krijg je voor langere tijd de beschikking over de studio, op vaste tijdstippen in de week. Hierbij sluit je een huurcontact af voor 12 maanden. Na afloop van de contractperiode wordt het contract stilzwijgend verlengd. Het contract is tussentijds opzegbaar met een opzegtermijn van 3 maanden.

De prijzen voor continu huren zijn, per keer:

  • €50 voor een dagdeel (ochtend, middag, of avond)
  • €90 voor ochtend + middag of middag + avond
  • €130 voor een hele dag (ochtend, middag, avond)

Ook een kortere huurperiode is mogelijk – neem contact met ons op voor tarieven.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

De dagindeling is als volgt:

  • Ochtend: 7:00 – 12:00
  • Middag: 13:00 – 18:00
  • Avond: 19:00 – 23:00

Contact

Wil jij binnenkort ook in deze fijne ruimte werken? We maken graag kennis met je. Neem voor meer informatie of een bezichtiging vrijblijvend contact op met Tenjo door een mail te sturen naar contact@dharmahuis.nl of te bellen naar 06-11755886.