Wadlopen in stilte

Datum: Zaterdag 16 mei
Tijd: 10.00-12.00 uur
Kosten: 12 euro
Plaats: Achterwei 1, Paesens
Gids: Tenjo

We verzamelen ons om 9.30 uur bij het lokaal van Oan’e dyk, Achterwei 1 in Paesens (zie: http://www.oanedyk.nl/route.html ). Dat is een half uur voordat we vertrekken. Er is dan koffie en thee.
Het vertrek is om 10.00 uur en dan zijn we om 12.00 uur weer terug. Als het weer het toelaat kunnen we onderweg ergens zitten voor een meditatief moment. We zijn dan iets later terug.
Bij terugkomst kunnen we in het lokaal van Oan’e dyk onze voeten wassen, omkleden en voor 3,50 euro per kom huisgemaakte veganistische soep eten. Als we allemaal wat brood o.i.d. meenemen, dan kunnen we dat op een schaal leggen en er samen van eten.

Het is een mooie tocht, vrijwel zonder slik, die door iedereen die 2 uur kan lopen te doen is. Dit filmpje geeft je een indruk (ga er niet van uit dat het ook zo zal zijn. De tochten zijn altijd anders.) : https://youtu.be/Fl8F5pIR6Fo

Er kunnen maximaal 12 mensen mee.

Wat neem je mee
oude schoenen die goed vast zitten, bijvoorbeeld basketbalschoenen. Geen blote voeten en geen laarzen! (Er is een ruim aantal basketbalschoenen aanwezig in het lokaal die gebruikt kunnen worden tegen een vergoeding van € 2,- per paar)

korte broek (wordt aangeraden, maar is niet noodzakelijk)

warme trui en wind- en waterdicht jack (afhankelijk van het weer)

* een vuilniszak om op te zitten (als het weer het toe laat)

Voor na de tocht:
handdoek

droge kleren (sokken, schoenen, broek, trui en ondergoed)

Deze spullen kun je in het lokaal of in de auto laten liggen tijdens het wadlopen.