Wandeling

In 2021 organiseert het Dharmahuis in ieder jaargetijde een wandeltocht in het kader van haar 5 jarig jubileum.

De wandelingen gebruiken we als spirituele oefening. We proberen ons steeds weer bewust te zijn van wat zich in het huidige moment aan ons voor doet; binnen en buiten vloeien in elkaar over in een voortdurend veranderende en doorgaande stroom van indrukken. Wat geweest is komt niet meer terug, wat komen gaat is er nu nog niet. Onze stappen rijgen de weg aaneen.

Tijdens de tochten lopen we in stilte en krijgen we aanwijzingen die behulpzaam kunnen zijn. Er is steeds een lange en korte variant van de tocht mogelijk. Op de beginpunten start de groep als geheel, daarna heeft iedereen de gelegenheid om op eigen tempo te lopen. Na afloop treffen we elkaar voor een uitwisseling. Er zal ook iets te eten en te drinken zijn. Voor onderweg neemt iedereen zijn/haar eigen proviant mee.

25 april              voorjaarswandeling
03 juli                wadlooptocht in de zomer
13 november    najaarswandeling
29 januari         winterwandeling

Najaarswandeling
Voor deze wandeling hebben we een route uitgestippeld in het bosgebied nabij Mildam en Katlijk. De korte route is 8 km en de lange is 14,5 km. Beide routes gaan voor een deel door het Oranjewoud en eindigen op dezelfde plek, waar er een gezamelijke afsluiting zal zijn met koffie, thee en iets lekkers. Het is een route op modderige, smalle bospaden, dus we raden aan om stevige schoenen en eventueel een wandelstok mee te nemen. We maken gebruik van eigen vervoer en carpoolen om er te komen.

De kosten zijn €7,50 en opgave is noodzakelijk. Geef bij je aanmelding ook graag aan of je met de auto kunt komen, of dat je met iemand mee zou willen rijden.